Επικοινωνία

Ένας υπέροχος ιστότοπος Ανέπαφων Καταστημάτων

Συχνές Ερωτήσεις.

 

Το deliverades.gr λειτουργεί ως διαμεσολαβητής μεταξύ των καταναλωτών – μελών και των καταστημάτων που συνεργάζονται με την Ιστοσελίδα.

Το delivetrades.gr δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να  προβούν μέσω της Ιστοσελίδας σε παραγγελία προϊόντων τα οποία διαθέτουν τα φιλοξενούμενα στην Ιστοσελίδα καταστήματα αφού πρώτα κάνουν εγγραφή στο delivery.gr και γίνουν μέλη της.

Τα συνεργαζόμενα καταστήματα αναλαμβάνουν να εκτελέσουν την κάθε παραγγελία που λαμβάνουν μέσω του deliverades.gr και να την παραδώσουν στον πελάτη τους με τον τρόπο που θα επιλέξει ο πελάτης τους (delivery ή  takeaway).

Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με βάση τις ανάγκες ανέπαφων αγορών που προήλθαν λόγω της πανδημίας. Συνεχώς ενημερώνεται με νέες δυνατότητες και ευκολίες. Για τον λόγο αυτό ζητούμε την κατανόησή σας αν συναντήσετε τυχόν προβλήματα. Φυσικά σας προτρέπουμε να μας ενημερώσετε επικοινωνώντας μαζί μας ώστε να μας αναφέρετε την δυσκολία που τυχόν θα συναντήσετε

 
 

Εύκολες παραγγελίες 3 βημάτων

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Κάνουμε απλό να βρείτε το Κατάστημα και το Προϊόν που λαχταράτε. Εισαγάγετε τη διεύθυνσή σας και αφήστε μας να κάνουμε τα υπόλοιπα.

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

Κάντε την δική σας λίστα παραγγελίας με τα αγαπημένα σας προϊόντα! Εύκολα και απλά. Τοποθετήστε τα στο καλάθι σας, στείλτε την παραγγελία σας στο κατάστημα (απαιτεί εγγραφή στην σελίδα).

ΠΑΡΑΛΑΒΗ Ή ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή απo το κατάστημα. Κάνουμε τις παραγγελίες σας γρήγορες και απλές - Πληρώστε ανέπαφα με κάρτα ή με μετρητά κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.

 
 • Τα καταστήματα που χρησιμοποιούν το deliverades.gr θα αποκτήσουν το πλεονέκτημα να δέχονται ευκολότερα νέες παραγγελίες που σημαίνει περισσότερες παραγγελίες, περισσότερες πωλήσεις.
 • Οι πελάτες σας θα είναι περισσότερο ικανοποιημένοι γιατί τους δίνετε  την χαρά ώστε να επιλέξουν τα προϊόντα που επιθυμούν μέσα από την ασφάλεια του σπιτιού τους, την άνεσή τους από την αναπαυτική πολυθρόνα τους, να γεμίσουν το καλάθι τους και να παραλάβουν τα αγαπημένα τους προϊόντα στο σπίτι τους.
 • Το κατάστημα κερδίζει χρόνο γιατί δεν βρίσκεται συνεχώς κάποιος με το τηλέφωνο και ένα μολύβι στο χέρι να γράφει λίστες παραγγελιών. Έτσι κερδίζετε χρόνο εξυπηρετώντας περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες.
 • Το κατάστημά σου διαφημίζεται μέσω του deliverades.gr γιατί το βλέπουν χιλιάδες επισκέπτες και προωθείται μέσω της γενικότερης προώθησης του deliverades.gr
 • Περισσότερος Ελεύθερος Χρόνος
 • Μεγαλύτερη Ασφάλεια
 • Ανέπαφες Αγορές
 • Παραλαβή αγορών στο Σπίτι σας
 • Οικονομία στο πορτοφόλι γιατί αγοράζετε μόνο ότι σας χρειάζεται!
 • Άνεση αγορών χωρίς μετακινήσεις
 • Αγορά των οικονομικότερων προϊόντων αφού έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από πολλά καταστήματα.
 • Οι καταστηματάρχες διευρύνουν την πελατεία τους και κερδίζουν χρόνο
Είναι μία δωρεάν υπηρεσία προς όλους τους Επαγγελματίες και τους καταναλωτές!Το μόνο που πληρώνει ένας καταναλωτής είναι τα ψώνια του όταν τα παραλάβει από το κατάστημα που επέλεξε.
Η περίοδος είναι πολύ δύσκολη λόγω της πανδημίας. 

Για τον λόγο αυτό είναι Δωρεάν η χρήση του και ανανεώνεται ανά έτος για όλους τους επαγγελματίες μετά την εγγραφή τους.

 

Αυτό δίνει την ευκαιρία στον επαγγελματία να δοκιμάσει την εφαρμογή και να γνωρίσει τα οφέλη της.

Μετά την πάροδο της χρήσης αυτής θα πρέπει να επιλέξει εάν θα διαγράψει το κατάστημά του ή θα συνεχίσει την συνεργασία του με το beliverades.gr


  
Το Deliverades.gr ανα τακτά χρονικά διαστήματα, θα διαφημίζεται σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα οπότε με τον τρόπο αυτό προωθούνται και τα συνεργαζόμενα καταστήματα. Θα δίνεται δυνατότητα το συνεργαζόμενο κατάστημα να έχει την δυνατότητα και ιδιαίτερης προώθησης μέσα στις σελίδες του deliverades.gr κατόπιν συνεννόησης.
Όλες οι παραγγελίες που λαμβάνει ένα κατάστημα έρχονται με email στον λογαριασμό που έχει ορίσει ο Επαγγελματίας. Αντίστοιχα και ο πελάτης λαμβάνει ένα email επιβεβαίωσης. Και ο Καταστηματάρχης και ο πελάτης έχουν στην διάθεσή τους ένα πολύ εύχρηστο Πίνακα Ελέγχου όπου μπορούν και παρακολουθούν τα πάντα που έχουν να κάνουν με τον λογαριασμό τους. Η ευκολία της χρήσης και διαχείρισης ενός καταστήματος είμαστε σίγουροι πως θα σας ενθουσιάσει! Φυσικά δεν πρέπει να ανησυχείτε γιατί σε κάθε περίπτωση απορίας είμαστε εμείς εδώ να σας βοηθήσουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγνατίας 16 Έδεσσα Τ.Κ. 58200

Τηλέφωνο: 2381500243